Menu

Glittertattoo

Ook een leuk idee voor een kinderfeest is glittertattoo.

Een glittertattoo is een tijdelijke tattoeage gemaakt van huidvriendelijke lijm en speciale cosmetische glitters. De tattoeage blijft gemiddeld zo’n 3 tot 7 dagen op de huid zitten en is eventueel eerder te verwijderen met alcohol of een oliehoudend product.

Er is ook het combi pakket glittertattoo en schminken. De kinderen worden dan geschminkt naar eigen keuze en ieder kind mag dan een glittertattoo uitkiezen.

Ook is het mogelijk een workshop glittertattoo te geven voor kinderen vanaf 7 jaar. Voor meer informatie kijkt u op de workshop pagina.

Aan het eind van het feest maak ik een leuke groepsfoto, die via email word verstuurd.

Prijs:

Voor alles buiten Beek en Donk vraag ik een kilometervergoeding van 0.50 ct per kilometer van postcode naar postcode.

* Belangrijk ~ alle beelden zijn eigendom van Body-Schmink Studio en de fotograaf en zijn auteursrechtelijk beschermd door de wet.
Let op: uw foto's kunnen worden gebruikt op Body-Schmink Studio en de website van de fotograaf als op elke vorm van reclame of marketing materiaal.
Body Schmink Studio maakt o.a. gebruik van Cameleon productenBody Schmink Studio maakt o.a. gebruik van PXP Professional Colours productenBody Schmink Studio maakt o.a. gebruik van Superstar productenBody Schmink Studio maakt o.a. gebruik van CreaRose producten