Menu

Algemene Voorwaarden

Body - Schmink Studio

Kantoorhoudend en gevestigd te Beek en Donk, Nederland, en statutair gevestigd te Beek en Donk, Nederland. Body - Schmink Studio is ingeschreven in het KVK te Eindhoven.

KvK-nummer:  64336654

BTW-id nummer: NL002452306B20

 

Adres:

Kamillestraat 28

5741VP Beek en Donk

 

Rekening gegevens:

IBAN nummer: NL86 RABO 0306 9212 51

BIC code: Rabo NL 2U

 

Disclaimer:
Alle beelden en teksten zijn eigendom van Body - Schmink Studio en de fotograaf en zijn auteursrechtelijk beschermd door de wet, daarom mag niets van deze website of van de Facebook pagina op welke wijze dan ook gekopieerd of openbaar gemaakt worden.
Let op: uw foto\'s kunnen worden gebruikt op Body-Schmink Studio en de website van de fotograaf als op elke vorm van reclame of marketing materiaal.

Aansprakelijkheid:
Body - Schmink Studio gebruikt alleen maar huidvriendelijke producten, toch kan zij in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor letsel, schade of allergische reacties die worden veroorzaakt door toedoen van haar activiteiten of producten, zowel tijdens de activiteiten als door afgenomen of geleverden producten. Als koper bent u zelf verantwoordelijk voor het correcte gebruik van de gekochte producten.

Bestellen, verzenden en retourneren:
Bestellingen worden uitsluitend geleverd bij het vooraf overschrijven per bank. Bij het afhalen van een bestelling kunt u contant of met pin betalen.  Afhalen kan alleen na overleg met Body - Schmink Studio.

Cursus/Workshop:
Wij streven ernaar om alle aangeboden cursussen plaats te laten vinden. Body - Schmink Studio heeft het recht een cursus te verplaatsen naar een andere datum wanneer een cursus bijvoorbeeld onderbezet is of bij ziekte. Wanneer u als cursist verhinderd bent, kunt u contact opnemen om een andere cursusdatum te reserveren. In verband met de planning kunt u de cursus alleen verzetten mits u minimaal 1 week voor de cursus contact opneemt. Tijdens de cursus kunnen foto’s genomen worden, deze foto\'s kunnen worden gebruikt op Body-Schmink Studio en op elke vorm van reclame of marketing materiaal. Mocht u hier niet mee akkoord gaan, geef dit dan voor aanvang van de cursus aan bij Body - Schmink Studio. Wanneer u het niet aangeeft gaat u automatisch akkoord met het gebruik van het beeldmateriaal.


Cursusgelden:
Het cursusgeld dient uiterlijk 8 dagen na ontvangst van de factuur op de rekening van Body – Schmink Studio te staan. Het rekeningnummer waarop u het cursusgeld kunt storten is: NL 86 RABO 0306921251 t.n.v Body - Schmink Studio, vermeld hierbij uw factuurnummer. Mocht de betaling 2 weken voor aanvang van de cursus niet op de genoemde rekening staan dan krijgt u een herinneringsmail, mocht hier geen reactie op komen dan komt uw inschrijving automatisch te vervallen. Wij retourneren geen geld. Om u tegemoet te komen kunt u een tegoedbon krijgen voor het aankopen van de producten van Body - Schmink Studio of voor het volgen van een andere cursus gegeven door Body - Schmink Studio. Uitzonderingen hierop zijn te beoordelen door Body - Schmink Studio nadat u contact met ze op heeft genomen, er wordt dan samen met u geprobeerd een juiste oplossing te zoeken.

Evenementen en andere activiteiten:
Voor alle activiteiten zoals bellypaint, babyshower, kinderfeesten, schmink evenementen enzovoorts geldt dat het volledige factuurbedrag 8 dagen na ontvangst van factuur op rekening van Body - Schmink Studio moet staan. U kunt de activiteit verplaatsen naar een andere datum mits dit minimaal 1 week voor aanvang van het geboekte evenement is. Wij geven geen geld terug, wel kunt u bij het volledig annuleren van een evenement kiezen voor een tegoedbon te besteden bij Body - Schmink Studio. Wanneer de activiteit niet kan plaatsvinden door een oorzaak die ligt bij Body - Schmink Studio dan wordt het volledige bedrag terug gestort op uw rekening.

* Belangrijk ~ alle beelden zijn eigendom van Body-Schmink Studio en de fotograaf en zijn auteursrechtelijk beschermd door de wet.
Let op: uw foto's kunnen worden gebruikt op Body-Schmink Studio en de website van de fotograaf als op elke vorm van reclame of marketing materiaal.
Body Schmink Studio maakt o.a. gebruik van Cameleon productenBody Schmink Studio maakt o.a. gebruik van PXP Professional Colours productenBody Schmink Studio maakt o.a. gebruik van Superstar productenBody Schmink Studio maakt o.a. gebruik van CreaRose producten